Lesbisk

Thai massage valby thai massage gilleleje

thai massage valby thai massage gilleleje

te eller kaffe efter massagen og den må du også gerne få, hvis du ledsager dit barn eller din partner. Thaimassage er en massageform, der er blevet utrolig populær som følge af, at flere og flere har oplevet den under besøg i Thailand. Ved hjælp af denne type af massage er det muligt at afkorte den periode som musklerne har behov for at slappe af mellem trainingsintervallerne. Email protected, tlf:52676632, peter Bangs Vej 236 kl, 2500 Valby Danmark. Massagen af reflekspunkter har indflydelse på hele kroppen og stimmulerer funktionen af de indre organer. Til gengæld kan du få noget endnu bedre - nemlig den dejlige, frie fornemmelse af velvære i kroppen efter en første klasses traditionel thailandsk massage. Alle medarbejdere er højt kvalificerede massører og vi er certificeret i at give traditionel thaimassage.

Lækker thai massage: Thai massage valby thai massage gilleleje

Vores faglige mål er at give danskerne en bedre indsigt i, hvor sundt det er for krop og sjæl at få en god massage. Du kan læse mere om vores thai massage og andre forskellige massageformer på vores hjemmeside, og du er velkommen til at kontakte os på telefon og e-mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille tid. Thai Energy Wellness byder dig velkommen til en Thai Massage der giver dig Energien tilbage efter en stressende dag. Du kunne også prøve vores sportmassage, hvor vi ved 30 minutters varighed udelukkende koncentrerer os på de muskler der er ømme. Der ud over forbedres blodcirkulationen og strømmene i lymfesystemet. Altid søde og veloplagte thai piger står klar til at gi dig en oplevelse ud over det sædvanelige. Efter massagen vil du føle dig genopladet og afslappet. 20 discount på alle massager til børn under.

Videos

Thai massage valby thai massage gilleleje - Thai, massage

Thai massage odsherred sexannoncer Sex i slagelse thai massage lyngby
Stundenhotel paderborn sky massagen 451
Thai massage valby thai massage gilleleje Arbejde eller sport vil denne massage være et godt valg. Olie Massage, oliemassage benytter sig af teknikker fra traditionel thailandsk massage, dog er den meget blødere gratis luder gratis gruppe sex og koncentrerer sig mere på overfladen. Denne massage er velegnet at for fortaget i frokostpausen, når man har et kontorjob. Massagen går fra top til tå og indeholder både fod, nakke og skulder massage og da der ikke bruges olie må du gerne beholde dit tøj på (såfremt det er bekvemt) eller benytte det som vi stiller til rådighed for dig. Ring til os og bestil tid til en behagelig thaimassage. Da den kræver den fulde indsats af massørens kræfter og kropsvægt er den dyre en de andre mere bløde massager. Ud over massage anvendes tryk på reflekspunkter på og under foden.

0 tanker om “Thai massage valby thai massage gilleleje”

Kommentere

E-mailadresse ikke offentliggjort. Krævede felter er markeret *